Veilig winkelen

ssl[1].gif Veilig online winkelen en vooral in een veilige omgeving betalen kan.

Online winkelen en betalen is veilig, simpel en gemakkelijk. Net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel.

 

  sslicon[1].jpg  ZORGPAKK heeft haar webwinkel extra beveiligd met SSL. 

Deze letters SSL staan voor Secure Socket Layer en is de meest voorkomende en beproefde beveiligingsmethode.

Uw betaalgevens kunnen door deze beveiliging niet onderschept worden door derden terwijl ze worden verzonden. Een website die beveiligd is met SSL herkent u aan het slotje (Internet Explorer) of het sleuteltje (Netscape) onder of boven aan het scherm als u in de betaalomgeving komt. Bovendien begint het internetadres van de betaalpagina met `https` in plaats van `http` (de `s` staat voor `secure`).

 

securehttps.jpg  Zodra u deze kenmerken ziet op onze betaalpagina, bent u er zeker van dat de internetwinkel met de betaalpagina is beveiligd.

 

creditcards[1].jpg  Veilig online betalen met een creditcard werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van onze site. Registratie voor een betalling is niet nodig. Uw uitgaven worden vaak pas aan het einde van de maand van uw rekening afgeschreven. Zelfs wanneer een bestelling niet of niet naar uw tevredenheid wordt afgeleverd, kan uw bank de transactie terugdraaien. 

 

 veilig-ideal.png    Ook v´╗┐eilig online betalen met iDEAL.

Via uw eigen bank in uw eigen internetbankier omgeving.

U plaatst een bestelling in de webwinkel van ZORGPAKK. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor betalen met iDEAL. De kosten voor een iDEAL transactie bedragen € 1,18 (€ 0,99 ex BTW). Na het bevestigen van de bestelling wordt er een pop-up scherm geopend waarin U als klant uw bank moet selecteren. U komt in uw eigen internetbankier omgeving terecht en bevestigd de betaling op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en bijgeschreven bij ZORGPAKK.

Als klant ontvangt u een e-mail indien de betaling is gelukt. Vervolgens zorgt ZORGPAKK voor een correcte afhandeling van uw bestelling.

U kunt bij ons veilig en vertrouwd betalen met:

ideal.jpg  paypal.jpg   mastercard.jpg   visa.jpg  americanexpresslogo.jpg