Verpleging & verzorging

ZORGPAKK biedt een doordacht kledingprogramma met een bewezen bijdrage aan betere arbeidsomstandigheden voor zorgverleners.

Onze kleding betekent voor de verzorgende: tijdwinst en minder zware til- en transferhandelingen bij het aan- en uitkleden van mensen met een beperking.

Het gebruik van onze aangepaste kleding leidt tot minder minder verzuim en minder arbeidsongeschiktheid.

De toename van de zelfredzaamheid en de daardoor uitgestelde of afgenomen hulpbehoefte werkt kosteneffectief.                   Cliënten met aangepaste kleding doen 10% minder een beroep op de schaarse, kostbare tijd van een verzorgende.                 (Knibbe et al., 2002-2005).

Kortom kleding van ZORGPAKK levert naast een verbetering van de kwaliteit van leven voor de cliënt, ook een kosteneffectieve- en kwalitatieve bijdrage aan het werk van de verzorgende!

Voor cliënten met scheur- en/of bijtgedrag maken wij unieke eigen ontwerp antischeur kleding en linnengoed.

De bijzondere ZORG-aan-PAKK van dit specialisme is voor veel instellingen een toegevoegde waarde.

Samen met u analyseren wij het gedrag van de cliënt in de individuele situatie.                                                                                 Uit die analyse volgt een conclusie met een gedegen advies voor een passende individuele maatwerkoplossing.                     Altijd zoeken we daarbij naar de balans tussen veiligheid en functionaliteit.                    

Met name door onze eigen Ateliers onderscheiden wij ons in een bijzondere afwerking.

Maatwerkoplossingen leiden tot een betere kwaliteit van leven met mínder kosten!