Separeer Kleding van ZORGPAKK

Zoekt u separeerkleding?

ZORGPAKK is een bedrijf dat gespecialiseerd is in separeerkleding voor mensen met scheurgedrag of mutileer gedrag. Soms als gevolg van een beperking of handicap. ZORGPAKK is u graag van dienst met een uniek assortiment separeer kleding gericht op individuele maatwerkoplossingen.

Modieuze en buitengewoon functionele individuele separeerkwaliteitskleding is onze specialiteit.

De specialist in separeer kleding

De antischeurkleding of separeer kleding wordt speciaal ontworpen en op maat gemaakt voor mensen die als handicap of beperking hebben dat ze scheurgedrag of de neiging tot mutilatie hebben.

Náást de primaire functie van kleding(bescherming, warmte en comfort) zorgt onze separeerkleding ook voor méér veiligheid en zelfredzaamheid met mínder fysieke belasting.

Direct separeerkleding bestellen

Bent u geinteresseerd in ons assortiment separeerkleding? Ga dan naar onze webshop om direct te bestellen. Sommige producten zijn maatwerken en hier zijn geen prijzen bij vermeld. Wanneer u deze besteld nemen wij contact met u op voor de maatwerk bestelling!

Contact ZORGPAKK voor separeerkleding

Neem gerust contact met ons op. Graag geven wij antwoord op uw vragen over separeerkleding en zijn wij u van dienst. U kunt telefonisch contact opnemen, mailen, faxen of een brief met uw wensen sturen.

ZORGPAKK
Postbus 2024
7420 AA Deventer
Tel +31 (0) 85-1043195
Fax +31 (0) 570-657632
Mail info@zorgpakk.nl